Een welverdiend lintje voor secretaris Harm Stumpel

Hoorn, 26-4-2017

Harm Stumpel, al vele jaren secretaris van de Vereniging Het Carillon te Hoorn, is vanochtend door burgermeester Jan Nieuwenburg in een volle zaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Samen met zijn vrouw Els nam hij het lintje vol trots in ontvangst.

Harm kreeg het lintje opgespeld voor zijn grote inzit bij de inzamelingsactie voor de restauratie van het carillon (‘Twee ton voor het carillon’, 1982-1991) en zijn gedreven inzet in het bestuur van de Vereniging. Ook werden zijn werkzaamheden als gids voor Vereniging Oud Hoorn en voor het Hoornse Comité Open Monumentendag genoemd.

Zijn passie om de rijke geschiedenis van Hoorn te behouden en zijn uitgebreide kennis hierover te delen met een publiek werd in het bijzonder genoemd.”Ik doe gewoon wat ik leuk vindt!”, aldus Harm als reactie op de uitreiking.

 

Names het bestuur van de Vereniging en haar leden feliciteren wij Harm van harte met zijn benoeming. Wij hopen dat hij zich nog lange tijd zal inzetten voor het carillon en het Hoornse erfgoed!